Díky těmto výplním může mít každá žena trvale plnější a větší ňadra.

  • - vizuálně zvětšuje poprsí,
  • - pouze Vy víte, že nosíte výplně,
  • - váží, hýbou se, jsou tvarově a pocitově stejné jako skutečné poprsí,
  • - třeba je vsunout mezi prsa a podprsenku,
  • - vždy musí být v podprsence,
  • - dělá Vás vzhledově štíhlejší.

Silikonové vložky do podprsenky jsou na dotek velice podobné skutečnému poprsí.

Když byly tyto vložky do podprsenky vyvinuty pro filmový průmysl a televizi v USA, cílem bylo udělat je vzhledově tak, aby byly k nerozeznání od skutečného poprsí i při záběru kamery. Cílem vývoje těchto vložek do podprsenky bylo vzhledově zvětšit poprsí a to co možná nejvíce diskrétně a delikátně. Použitý materiál je specielní silikonový gel, velice podobný silikonovému gelu používanému v lékařství na prsní implantáty.

Jednoduše vložte silikonové vložky do podprsenky, čímž se vzhledově poprsí zvětší až o cca 2 čísla. Za několik sekund se gel uvnitř zahřeje na teplotu lidského těla, přizpůsobí se tvaru a patřičně se vyformuje.

Pokud nemáte správné proporce v horní části těla, získáte pocit hrdosti a odvahy v plavkách nebo jiných přiléhavých šatech. Jelikož jsou velice jemné a mají přirozený vzhled, ani známí nezjistí nic zvláštního.

Silikonové vložky do podprsenky mohou vizuálně zvětšit poprsí až o 2 čísla. Pro nošení těchto vložek není nutné používat zvláštní podprsenku. Doporučujeme je však nosit v prádle nebo plavkách se zpevněnými košíčky.Je možné, že si budete muset koupit o něco větší podprsenku. Po vložení výplní do podprsenky se dramaticky zvětší Váš žlábek mezi prsy.  Na docílení větší plnosti vložte silikonové vložky přímo na Vaše vlastní poprsí v podprsence. Pokud chcete dosáhnout větší plnosti  a žlábek, vložte silikonové vložky trochu níže a na vnější strany poprsí, což zvedne Vaše prsa nahoru do středu, čímž se vytvoří ě vypadající žlábek.

Péče : Silikonové vložky se čistí jemnými utěrkami , měkkým mýdlem a vodou. Následně se utírají do sucha jemnou utěrkou.

Velikost B -  70A 70B 70C 75A 75B

Velikost C -  75C 75D 80A 80B 80C 80D 85B 85C

Velikost D - 75C 75D 80A 80B 80C 80D 85B 85C

16 dalších produktů ve stejné kategorii: