Samodržící silikonová neviditelná nalepovací podprsenka vepředu rozepínací s odepínacíma ramínkama,které jistí že podprsenka dobře drží,zadní dekolt-holá záda na opětovné nošení kvalitní a ověřená,zvětší o 1/2 velikosti.

Samodržící silikonová NEVIDITELNÁ nalepovací podprsenka vepředu rozepínací s odnímatelnýma ramínkama,které jistí že podprsenka dobře drží,vhodné do šatů se zadním dekoltem-holá záda,na opětovné nošení kvalitní a ověřená,zvětší o 1/2 velikosti .Neviditelná nalepovací samodržící silikonová podprsenka - plastovým zapínáním vepředu mezi košíčky.NEJPRODÁVANĚJŠÍ PODPRSENKA.
Jedná se o neviditelnou podprsenku s čirými odepínacími ramínky, jež je vyrobena z velmi jemného materiálu (*lékařského silikónu) v tělové barvě. Košíčky jsou zevnitř potaženy samolepícím potahem – takže celé prso je v dotyku přilepeno tak,aby nedošlo k uvolnění podprsenky při nošení. Lze doplnit ramínky(součást balení)Podprsenku je možno použít opakovaně až 60x
Diskrétní "neviditelná "podprsenka. Tvaruje a zvedá ňadra,zvětší o 1/2 velikosti

Složení materiálu: tuhá gelová konzistence
Vhodná pod plesové či letní šaty. Podprsenka se jednoduše přilepí na prsa díky své lepící konzistenci.

Upozornění!!!Podprsenka se nesmí prát v pračce a chemicky ošetřovat.

Podprsenka se nesmí užívat na podrážděnou nebo zraněnou pokožku.Při prvním použití se doporučuje mít podprsenku maximálně 6 hodin.Pokud je pokožka podrážděna,prosím vyhledejte lékaře.Výrobce neuznává reklamace způsobené špatným užíváním nebo ošetřováním podprsenky.Výrobce není zodpovědný za vzniklé zdravotní problémy,způsobené nošením této podprsenky.

Poznámka: Tuto podprsenku z hygienických důvodů nelze vrátit ani vyměnit.

BARVA TĚLOVÁ
Materiál: 100% silikon

Velikost košíčků A a B a C a D
VELIKOSTNÍ TABULKA
A - odpovídá velikostí košíčků klasické podprsenky : 70B, 75A
B - odpovídá velikostí košíčků klasické podprsenky : 70C, 75B, 80A
C - odpovídá velikostí košíčků klasické podprsenky : 70D, 75C, 80B
D - odpovídá velikostí košíčků klasické podprsenky : 75D, 80C, 85B
Značka: JULIMEX

16 dalších produktů ve stejné kategorii: